Beoordelingen van Roeng Reang Hilversum

Recente recensies van Roeng Reang Hilversum

5 sterren na 36 reviews

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon ontzettend lekker. Tot nu toe iedere keer dat we besteld hebben, was het eten heerlijk!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker. Wel jammer dat ik een half uur moest wachten op mijn eten buiten op de koude stoep.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I ordered and paid and NOTHING came. I even got a confirmation! They don’t answer the phone. Please return my money!! This was one of my favorite restaurants. What happened??

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker eten met een eigen smaak ruime porties en vriendelijke mensen natuurlijk zaten we liever in het restaurant

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

2 maaltijden besteld. Was een beetje druk, dus even wachten met afhalen. Daarvoor lekker warm mee kunnen nemen. Prima smaak beide maaltijden. Wel veel uien erin. Bij het kipgerecht leek het ons wat weinig vlees.

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde bestelling afgeleverd en ‘t was koud!! Niet ok

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super!

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was op tijd, eten was erg lekker

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren een absolute topper!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten! Echt origineel Thais! Overheerlijk! Bezorgers altijd super vriendelijk. Alleen soms wat lange wachttijd .

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was keurig op tijd en het eten was weer super. We hebben weer genoten

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd klaar en erg lekker eten. En dat is zeker niet de eerste keer. Een aanrader!!!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, als vanouds!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten laten bezorgen op mijn werk. Heerlijk gegeten van een lekkere portie kip cashew. Rijk gevuld met groenten ui en kip. Bezorger was heel vriendelijk en was mooi op tijd.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel en vriendelijk bezorgd.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Bestel regelmatig. Ben blij dat ze weer open zijn.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De allerbeste Thai van Hilversum!! Altijd heerlijk!! Tijdens de sluiting noodgedwongen meerdere keren ergens anders besteld maar geen enkele keer was het zo lekker als bij Roeng Reang!

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het lekkerste Thaise eten van midden Nederland.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was mooi op tijd. Eten was heerlijk. En er werd super meegedacht of het apart verpakt kon worden.

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk allemaal. We hebben zitten smullen. Ondanks de corona crisis duurde de bezorging helemaal niet lang. Prima zo!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Chicken Pad Thai was delicious!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle bezorging. Elke keer weer genieten!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super lekker gegeten en top bezorging.

, 25-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten hier is altijd super maar het vlees was nu heel erg vet en taai en de saus ook anders. Misschien een andere kok op zondag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ge-wel-dig lekker ! Voor ons de allerbeste Thai ! En de bezorger was keurig op tijd.

, 23-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker wederom. En ik begreep dat het heel druk was maar toch keurig op tijd gebracht. Top Thai ! Ga zo door. Ik heb vorig jaar bij een aantal andere Thaise restaurants besteld, omdat jullie gesloten waren vanwege de brand, maar jullie zijn echt de beste en Krua Bangkok op de Gijsbrecht is mijn nummer 2.

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bonafentura

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating